Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 15 september 2010

Nytt fall av invandrarterror på Rasmusgatan

UNGDOMSGÄNG Politiskt Inkorrekt har flera gånger skrivit om den veritabla terror som ett ”ungdomsgäng” bestående av invandrare bedriver runt Sevedsplan och Rasmusgatan i Malmö. Polis och socialtjänst är väl förtrogna med problematiken, men verkar i sammanhanget närmast handlingsförlamade. De boende upplever sin närmiljö som otrygg och har flera gånger påtalat att man kräver resoluta polisiära åtgärder.

Nu är Rasmusgatan åter aktuell i samma föga smickrande sammanhang som tidigare. En kvinna fick under natten sina rutor bombarderade med lök, ägg, sten och fyrverkeripjäser. Och inte nog med det, hon hotades även till livet. Enligt polisen är det ett ”ungdomsgäng” som trakasserat kvinnan, som bor på Rasmusgatan. Enligt uppgift påstås kvinnan ha någon form av pågående konflikt med invandrarpöbeln, något som nu resulterade i stenkastning mot kvinnans fönster och att flera personer bankade på hennes dörr och hotade henne till livet.

I samband med detta skall en polispatrull ha kommit till platsen och gripit en 17-årig pojke misstänkt för mordhot och skadegörelse. Polismännen lämnar platsen – och för en stund är det lugnt. Men snart dök ett ännu större gäng upp och denna gång bombarderades hennes fönster även med lök, ägg och fyrverkeripjäser. Under båda attackerna krossades fönsterrutor i kvinnans bostad.

Den 17-årige pojken anhölls av åklagare efter att han förhörts av polis. Polisen uppger att det finns fler gärningsmän och att fler kan komma att gripas senare.

Skånskan

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: