Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 15 september 2010

In your face Reinfeldt!


Reinfeldt har den senaste tiden låtet undslippa sig mindre lämpliga uttalanden, andra uttalanden kan sägas höra en valrörelse till. Det hör ju också till att kritisera varandra under en valrörelse. Reinfeldt balanserar dock hela tiden på gränsen till det lämpliga. Reinfeldt har sagt att det är ansvarslöst att rösta på SD. 


Då frågar vi oss hur ansvarsfullt det är att bedriva en massinvandringspolitik år efter år som för länge sedan visat sig skadlig och meningslös. Hur ansvarsfullt är det att ha ett asylsystem där 90 procent av de asylsökande plötsligt säger sig sakna identitetshandlingar? Innan man kunde få asyl trots saknade identitetshandlingar var förhållandet det omvända, ungefär 90 procent hade då identitetshandlingar. 


Vi frågar oss också hur ansvarsfullt det är att bedriva en integrationspolitik som skapar enklaver som Rosengård och Fittja? Hur ansvarsfullt är det att skapa ett samhällsklimat där stenkastning mot brandmän blivit vanligt, där bilar brinner likt tomtebloss på julafton och där politiker blir hotade och misshandlade, hur ansvarsfullt är allt detta? Förresten, hur ansvarsfullt var det att propagera för ett medlemskap i EMU, vi kan med facit i hand tacka vår lyckliga stjärna att folket röstade emot våra egna politiker i denna fråga. 


Nu kommer folkets svar på Reinfeldts tal om oansvar. SD erhåller 7,5 procent i den senaste opinionsundersökningen gjord av Synovate, publicerad i DN. IN YOUR FACE Reinfeldt! 


Länk DNUrsprungsartikel
Källa: Robsten blog (medlem)

Inga kommentarer: