Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 15 september 2010

Björn Söder: På söndag ritas den politiska kartan i Sverige om


" 100915, 11:14
Nu darrar etablissemanget - Smutskastningen i full gång

De senaste dagarna har vi sett hur smutskastningen mot SD har tilltagit. Halvsanningar blandas med rena lögner och vi lär fortsätta se etablissemanget ta till allt grövre metoder innan söndagens val.

TV4 och Expressen samarbetar med Expo, som i sin tur har nära kopplingar till terrororganisationen AFA och dess brottsliga aktiviteter. Genom dataintrång har man försökt få det att framstå att SD-kandidater skrivit på extrema nätforum och har funnits i register för extrema organisationer. Att vem som helst kan skapa konto i någon annans namn på ett nätforum eller att vem som helst kan bli ofrivilligt inlagt i ett register tycks inte intressera TV4 och Expressen, som medvetet valt att gå ut med kampanjen i valveckan.

Igår och idag har medier prånglat ut att SDU-ordföranden Erik Almqvist skulle ha sparkat mot en annan man i Stockholm i början av juni. Bakom "nyheten" står den avdankade "komikern" Soran Ismail. Att Soran förvanskat historien och att han ljuger spelar inte medierna någon roll i syftet att slå mot SD. Som tur är filmades händelsen även av SD:are och en helt annan sanning kommer fram i ljuset. Istället är det Sorans kompis som attackerar Erik Almqvist, som endast värjer sig och försöker sparka bort den oöppnade Fantaburk som Sorans kompis försöker slänga i huvudet på Erik. Sorans kompis grips snart därefter av polis, vilket givetvis inte framgår i Sorans version.

Finansminister Borg och utrikesminister Bildt far land och rike runt för att varna för SD. I går var de i Landskrona i syfte att försöka skrämma folk att rösta på SD. Och statsminister Reinfeldt har hävdat att den som tycker om Sverige röstar inte på SD. Ett par publicister skriver i dagens DN att Moderaterna bör samarbeta med Socialdemokraterna om SD blir vågmästare. Några finanstyckare påpekar att börsen kommer att försvagas om SD kommer in i riksdagen, trots att Londonanalytiker dementerat detsamma.

Hela det politiskt korrekta etablissemanget skakar nu som asplöv. Så till den grad att man tar till alla metoder i syfte att skrämma folk från att rösta på Sverigedemokraterna - in i det sista.

Men på söndag ritas den politiska kartan i Sverige om. Det gör man inte ostraffat! Det är idag onsdag. Det återstår fyra dagar till valet på söndag. Fyra dagar som kommer att fyllas av än grövre påhopp och beskyllningar från det politiskt korrekta etablissemanget."

Läs och kommentera i Björn Söders blogg på SD Kuriren


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Share|

Ursprungsartikel
Källa: I mitt Sverige (medlem)

Inga kommentarer: