Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 26 augusti 2010

Mattias Karlsson: Lathund mot bortförklaringar av våldtäktsrapporten


"SD:s våldtäktsrapport hann knappt lämna kopiatorn förrän BRÅ:s vänsterpartistiska och SD-hatande chefspropagandist, Klara Hradilova-Selin släppte lös sitt vanliga batteri av lögner och bortförklaringar. Jag ämnar senare att mer specifikt återkomma till hennes uttalanden.

Tillsvidare presenterar jag nedanstående lathund mot de vanligaste bortförklaringar gällande våldtäkter och invandrarnas överrepresentation:

"Överrepresentationen beror på socioekonomiska faktorer. Invandrare är mer utsatta, mer arbetslösa och fattigare."

Jag har svårt att se logiken i att man skulle bli mer benägen att våldta för att man är arbetslös. Och om fattigdom genererar våldtäkter så borde vi ju haft helt enorma våldtäktstal i början av 1900-talet då folk var betydligt fattigare än vad de är nu, men så tycks ju inte ha varit fallet.

Framförallt så har BRÅ i sin rapport 1996:2 avfärdat socioekonomiska variabler som en huvudsaklig förklaring till invandrarnas överrepresentation. Om de säger något annat idag så måste det innebära att de menar att deras kollegor på 1990-talet gjorde sig skyldiga till ett närmast sanslöst misstag, när de kontrollerade detta."

Läs hela lathunden på Mattias Karlssons blogg

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Ursprungsartikel
Källa: I mitt Sverige (medlem)

Inga kommentarer: