Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 25 augusti 2010

Folkpartist går till Sverigedemokraterna i Malmö

Video:Folkpartisten Bjarne Kragh som kandiderar för kommunfullmäktige i Malmö lämnar partiet för att gå över till Sverigedemokraterna. Folkpartiet styrelse i Malmö beslutade igår kväll att stryka Kragh som medlem och trycka om listorna så att Kragh inte tar sig in på ett av partiets mandat.
Det har blåst lite runt Kragh under sommaren. Inte minst sedan han gick med i facebookgruppen "Sverigedemokraterna i riksdagen -ja tack!". Folkpartiet i Malmö har sedan dess kommit överens med Kragh om att han bör lämna partiet, vilket han nu godtagit.
- Jag känner inte igen Folkpartiet längre. 2002 hade de den bästa integrationspolitiken, med bland annat frågan om språktesterna, säger Bjarne Kragh till Sydnytt.
Är besviken
För folkpartiets egen del har kontakterna med Kragh varit problematiska den senaste tiden.
-Jag är naturligtvis besviken på Bjarne som i samtal med mig sagt att han inte sympatiserar med Sverigedemokraterna säger Allan Widman (FP), folkpartiets ordförande i Malmö till Sydnytt.
Enligt Kragh finns det ingen möjlighet för honom att kandidera för Sverigedemokraterna eftersom deras listor redan ligger fast.

http://politisktinkorrekt.info/2010/0...

Sändes: 2010-08-24

Ursprungsartikel
Källa: MXCartoons YouTube Channel (importerat inlägg)

Inga kommentarer: